Google Search  |  Meridian Systems  |  Meridian Streaming  |  Restaurant  |  WiKi  |  Duncan's Meridian Info  |  Board Rules  |  Restaurant Rules
Page 3 of 3 < 1 2 3
Topic Options
Rate This Topic
#256180 - 2016-12-19 17:25 Re: Explorer 2 not showing power light but hot [Re: spinaltap]
ChrisLayerUK Offline
President of the Imperial Galactic Government

Registered: 2004-12-09
Posts: 6014
Loc: Colchester, Essex, UK
Oops !!!!!
_________________________
No 18 in the Hall of fame smile I have simple tastes; I am content to settle for the best: GIK monster bass panels, rear wall.
MC200 500GB, QNAP TVS 471i3. Roon into 2 MS200's. Explorer 2. Bluesound Pulse 2 and Mini. 596 v1.89.2, 518, G61R, M60.2 Rosewood, M33C, M33 Rears, M1500 Sub, Foxsat HD, Sony Blu Ray, Pioneer 5090, 2 Chromecast's for LRB videos.

Top
#256271 - 2016-12-23 13:15 Re: Explorer 2 not showing power light but hot [Re: Drongo]
Drongo Offline
Hitchhiker

Registered: 2008-04-29
Posts: 137
Loc: Colchester, UK
Originally Posted By Drongo
Originally Posted By ChrisLayerUK
Thanks for that, I'll make the call to my friend with the news.
That's MY Explorer 2! shocked
Originally Posted By CMB Integrations - Bruce
but all Explorer 2's should still be under warranty.
I hope so. I'll contact Rick as it came from Audio Images.


I posted my Explorer2 to Rick at Audio Images on Wednesday.

Yesterday; I got a message from Rick to say that he had received the Explorer2; tested it and confirmed that it was faulty.

Today I have just received a brand new replacement Explorer2!

What great service from both Rick and Meridian! smile

Thank you both very much.

Top
#256277 - 2016-12-23 14:26 Re: Explorer 2 not showing power light but hot [Re: Drongo]
ChrisLayerUK Offline
President of the Imperial Galactic Government

Registered: 2004-12-09
Posts: 6014
Loc: Colchester, Essex, UK
Of course the service from me was rubbish.... Lol
So glad this was sorted with exceptional customer service.

Happy Christmas all, Chris smile
_________________________
No 18 in the Hall of fame smile I have simple tastes; I am content to settle for the best: GIK monster bass panels, rear wall.
MC200 500GB, QNAP TVS 471i3. Roon into 2 MS200's. Explorer 2. Bluesound Pulse 2 and Mini. 596 v1.89.2, 518, G61R, M60.2 Rosewood, M33C, M33 Rears, M1500 Sub, Foxsat HD, Sony Blu Ray, Pioneer 5090, 2 Chromecast's for LRB videos.

Top
#264277 - 2017-05-15 18:09 Re: Explorer 2 not showing power light but hot [Re: ChrisLayerUK]
MikeBell56 Offline
Harmless

Registered: 2016-05-07
Posts: 3
Loc: London, UK
Hi, My Explorer 2 also just went last week after I unplugged it. No power light but still running warm. Not recognised on USB port. Tried several computers that I had it running on before but no joy. Such a pity as I guess it is now out of warranty. When it wass working it sounds so brilliant listening with my Grado GS1000's.

Hope they fix this problem. I am reluctant to purchase another one given it does not appear to be an isolated problem.
Mike Bell

Top
Page 3 of 3 < 1 2 3

Moderator:  Carl, Duncs, ncpl 
Who's Online
1 registered (Kswanson), 33 Guests and 4 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newest Members
Jolt, McDub, Max, Albert3232, TomW
4480 Registered Users
Top Posters (30 Days)
3dit0r 48
VirusKiller 48
Carl 40
CMB Integrations - Bruce 38
Mtns 29
Top Posters
VirusKiller 12087
Fiddler 8560
ncpl 8232
Carl 7408
Ian 7194
Forum Stats
4,480 Registered Members
17 Forums
23,667 Topics
244,524 Posts

Most users ever online: 211 @ 2015-05-05 15:40

Meridian  |  Media Centre  |  Support  |  Firmware Release Notes  |  RSS Systems  |  RSS Streaming  |  RSS Restaurant